9/3/2011
www.musiccorner.gr

Το Σάββατο 12 Μαρτίου οι Lexicon Project και η Joanna Drigo μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου ανεβαίνουν τη σκηνή του «Ρυθμού» για μία μόνο παράσταση γεμάτη «ηλεκτρισμό» και ωραίες μουσικές.

Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Την οπτικοποίηση των μουσικών τους συνειρμών συμπληρώνουν τα videos που προβάλλονται στην παράστασή τους. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια όπως το «Ταξίδεψε», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν…

Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ίδιας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.

Είσοδος : 13 ευρώ με ποτό – Ώρα έναρξης : 22.30

Ρυθμός stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο:  210.9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here