Η Λίνα Ροδοπούλου επιστρέφει στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 8 Ιουλίου παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Αθήνα – Παρίσι».

Η Λίνα Ροδοπούλου, είναι μια μουσικός που αν δεν γνωρίζαμε την ελληνική της καταγωγή, θα παίρναμε όρκο ότι έχει γαλουχηθεί στην παριζιάνικη μουσική σκηνή. Έχει αφιερώσει πολλά χρόνια από την καριέρα της στη γαλλική μουσική, κάνοντας live εμφανίσεις και αφήνοντας το αποτύπωμά της και στη δισκογραφία με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Νοuvelle passion, μια συλλογή κιθαριστικών διασκευών αγαπημένων γαλλόφωνων τραγουδιών, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Η Λίνα Ροδοπούλου θα παρουσιάσει ένα ελληνογαλλικό πρόγραμμα – νοερό ταξίδι ανάμεσα στις δύο χώρες! Αποσκευές της αποτελούν τόσο οι αγαπημένες μελωδίες της Γαλλίας που έχει ερμηνεύσει δισκογραφικά όσο και τα καινούρια της ελληνικά τραγούδια Κόκκινη βροχή και Αέναο τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Επίσης, θα παρουσιάσει στο κοινό και τις γαλλικές εκδοχές γνωστών ελληνικών κομματιών των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, κ.ά. Σε αυτό το ταξίδι θα την συνοδεύει ο Κώστας Παρισιάδης στην κλασική κιθάρα, ο Δημήτρης Κούστας στο ακορντεόν και ο Λάμπρος Παπανικολάου στο κοντραμπάσο.

Πέμπτη 8 Ιουλίου
Έναρξη: 9 μ.μ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
210 3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here