Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του Διεθνούς Καλλιτεχνικού Κέντρου και Ωδείου Athenaeum εγκαινιάζεται μία νέα δραστηριότητα, το Little Athenaeum, που απευθύνεται σε παιδιά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή γιορτή της μουσικής, την Κυριακή 7 Ιουνίου από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Στόχος της γιορτής είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη μουσική και μικροί και μεγάλοι να υποστηρίξουν το σπουδαίο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

athenaum_2015_05

Την ημέρα εκείνη, η οδός Αδριανού και το Ωδείο Athenaeum θα ξεχειλίσουν από μουσικές και παιδικές δραστηριότητες: Το χώρο της γιορτής θα οριοθετεί μία έκθεση ζωγραφικής παιδιών 2-5 χρόνων με θέμα «Αλήθεια… Πώς ζωγραφίζεται η μουσική;». Οι μικροί καλλιτέχνες από διάφορους παιδικούς σταθμούς αλλά και από την Κιβωτό του Κόσμου εκπλήσσουν με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Και στη συνέχεια η μουσική έχει τα πρωτεία και οι μικροί φίλοι της μουσικής μαζί με τη μαμά ή τον μπαμπά τους μπορούν να απολαύσουν:

  • Δωρεάν μαθήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2 – 4 ετών *
  • Δωρεάν μαθήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά 4 – 6 ετών *
  • Να γνωρίσουν μουσικά όργανα και τους δασκάλους τους
  • Να χορέψουν στους ρυθμούς του Little Swinging Jazz Athenaeum
  • Να παρακολουθήσουν Ρεσιτάλ… από παιδιά για παιδιά
  • Να απολαύσουν μουσικές από το κουαρτέτο σαξοφώνων του Athenaeum
  • Να καμαρώσουν την Παιδική Χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου

και όλα αυτά μαζί με κεράσματα, παγωτά, μπαλόνια, αυτοκόλλητα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα συνοδεύουν τη μεγάλη αυτή μουσική γιορτή.

* Για τη συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα της Κυριακής 7 Ιουνίου 2015, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., για την παρουσίαση του
είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων μέχρι την Τετάρτη 27/5/2015 στo  τηλ.  210 32 11 987

Το Little Athenaeum από την νέα σχολική χρονιά εγκαινιάζει τα παρακάτω τμήματα:
Η Παρέα του Δάσους ( προσχολική ηλικία 2­-3 ετών με παρουσία γονέα)
Η Παρέα του Νερού ( προσχολική ηλικία 3-­4 ετών με παρουσία γονέα)
Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας (ηλικία 4-­6 ετών)
Παιδικό τμήμα JAZZ ( ηλικία 5­-11 ετών)
Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής (ηλικία 5-­11 ετών)
Τμήμα Μουσικοθεραπείας
Παιδική Χορωδία 

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα παραπάνω τμήματα, κατά τη διάρκεια της γιορτής της μουσικής την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015,  θα τύχουν σημαντικής έκπτωσης και παράλληλα θα γνωρίσουν και θα συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου αφού μέρος των εγγραφών θα διατεθεί σε αυτήν, ενώ θα συγκεντρωθούν χρήματα για τον ίδιο σκοπό και με εθελοντική συνεισφορά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΩΔΕΙΟ ATHENAEUM Αδριανού 3, 105 55 , Αθήνα, 210 3211987 e-mail  contact@athenaeum.com.gr  www.athenaeum.com.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here