Την Πέμπτη 20 Ιουλίου το Faliro Summer Theater υποδέχεται τους Λunatics την κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band!

Οι Λunatics μετρούν 13 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd.

Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη! Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού.

Στις 20 Ιουλίου οι Λunatics θα μας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των Pink Floyd μέσα από ένα μοναδικό οπτικό-ακουστικό σόου. Η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band σας περιμένει στο Faliro Summer Theater σε ένα από τα καλύτερα αφιερώματα που έγιναν ποτέ στην πιο cult underground μπάντα της Αγγλίας τους Pink Floyd! Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα εμπλουτισμένο με κομμάτια σταθμούς του κορυφαίου βρετανικού συγκροτήματος που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

George Makaris (Guitar & Vocals)
Nikos Korpas Kamarianos (Keys)
Michael Apartoglou (Bass & Vocals)
Haris Anagnostou (Drums)
Dimi Spela (Vocals – Ac.Guitar – Percussion)
Anastasia Meg (Vocals)

Πέμπτη 20 Ιουλίου
Έναρξη 21:30

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
Πληροφορίες : 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων:
Καθήμενοι 12€
Όρθιοι 10€

Εισιτήρια προπωλούνται: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here