Μια μοναδική μουσική βραδιά σε μελωδίες και ρυθμούς της λατινικής Αμερικής υπόσχεται η Εύα Λουκάτου στον πολυχώρο πολιτισμού «Χυτήριο» την Πέμπτη, 2 Απρίλιου στις 21.30, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις καινούριες της δημιουργίες.

Με συμμετοχή από τους Λατίνους Martha Moreleon και Yoel Soto, στη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Μ’ ένα σακίδιο για συνοδηγό» από τη Final Touch, η νεαρή ταλαντούχα δημιουργός ενώνει το tango με το latin και τη λαϊκή μουσική της Λατινικής Αμερικής με ήχους και μελωδίες της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων, προσφέροντας δέκα μαγευτικά τραγούδια, δύο εκ των οποίων είναι ισπανόφωνα.

loukatou_afisa_2015_03_001

Η Εύα υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

Ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει το τραγούδι «Είμαι γυναίκα» το οποίο κινείται σε electro tango ρυθμούς, όπου η δημιουργός και ερμηνεύτρια υπογραμμίζει με μπρίο και κέφι τις αρετές της γυναικείας φύσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το φλογερό της ταμπεραμέντο.

Στην ξεχωριστή αυτή εμφάνιση στο ΧΥΤΗΡΙΟ την πλαισιώσουν η Άννα Λάκη στο ακορντεόν, ο Παντελής Πετρίδης στα πλήκτρα, ο Yoel Soto στο μπάσο και ο Demian Gomez στα ντραμς…

Χυτήριο Theatre & ART Cafe
Ιερά Οδός 44, Γκάζι, Αθήνα
Reserve: 2103412313

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here