Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς, μαζί με τον εντυπωσιακό «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον ταλαντούχο Ιταλό Steve Tesser παρουσιάζουν μία εξαίρετη μουσική παράσταση γεμάτη από μοναδικές μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό και μας παρουσιάζει μία παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης». Παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, συνδυάζονται επιτυχημένα πάντα με τη συμμετοχή του κοινού.

maxairitsas_afisa_2016_09_001

Συμπράττει ο εξαιρετικός πολυοργανίστας Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σε αγαπημένα δικά του τραγούδια («Γαμώ την καταδίκη μου», «Ένας τρελλός», «Ο Χαμαιλέοντας» κ.α.) δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση…

Μαζί τους ο Ιταλός βιρτουόζος Steve Tesser με το εξαιρετικό του ταλέντο και τις κιθαριστικές του ικανότητες  ο οποίος προκαλεί τον θαυμασμό όλων!!!

Τους συνοδεύουν ο μοναδικός Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

To πρόγραμμα τραγουδιών που θα παρουσιαστεί είναι ένα από εκείνα που θα συναντηθεί η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ, η συγκίνηση με το γέλιο, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προβληματισμό ενώ βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του Λαυρέντη όπως π.χ. τα: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Μάτια δίχως λογική», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Με λίγα λόγια πρόκειται για μία απαράμιλλη μουσική παράσταση με την οποία διασκεδάζεις, ξεσκάς και φεύγοντας για το σπίτι παίρνεις και… πολλά μαζί σου!

Τρίτη & Τετάρτη 4-5 Οκτωβρίου

Άβατο
Αγν. Στρατιώτη 44 Πολίχνη
2310666869

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here