Μετά την πρώτη μαγική βραδιά της στον Κήπο, τον Ιούλιο του 2019, η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει φέτος στην υπαίθρια σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με την καινούργια συναυλία της που τιτλοφορείται «Γέμισε ο κήπος με πουλιά»!

Ύστερα από έναν επιτυχημένο χειμώνα, με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της και τραγούδια που έχουν ήδη κατακτήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες, η συναρπαστική ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την εξαιρετική μπάντα της, μεταφέρει το πάθος και τη συγκίνηση της ερμηνείας της σε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Στο φετινό μουσικό ταξίδι της στον Κήπο τη συντροφεύουν ο Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), ο Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), ο Γιώργος Ντάνης (μπάσο) και η Werra Kijewska (τσέλο).
Μαζί της επί σκηνής, η Ειρήνη Ζούτσου και η Αιμιλία Παπαπέτρου (φωνητικά).

Η ίδια γράφει:
«Το 2019 πραγμάτωσα μία από τις πιο σημαντικές και όμορφες συναυλίες της ζωής μου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Σε αυτή την παράσταση που είχε τον τίτλο “Αυτό που βλέπουν τα πουλιά”, μέσα στο ανθηρό κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα ανάμεσα σε μεγάλα νοσοκομεία και πολύβουους δρόμους, όλοι μας σταθήκαμε ως παρατηρητές των “παρατηρητικών” πουλιών, σαν κάτι να θέλαμε να εκκινήσουμε, να ωθήσουμε, σαν δρομείς που κάνουν το μεγάλο βήμα πίσω, παίρνοντας φόρα να τρέξουν τον μεγάλο αγώνα.
Η φετινή παράσταση “Γέμισε ο κήπος με πουλιά” είναι η διαδρομή μας που έχει ήδη ξεκινήσει, το πέταγμα, η δίνη της αγάπης και της σύμπνοιας που μας κράτησε ενωμένους σε μια κοινή πίστη μέσα σε ανεμοστροβιλικές αλλαγές και που μας προσγείωσε εδώ, τέσσερα χρόνια μετά.
Μέσα στου Κήπου την ανθοπλημμύρα.
Εδώ που όλα τα χαμένα πουλιά βρίσκουν ένα χέρι να τα χωρεί.»

Παρασκευή 23 Ιουνίου
Ώρα έναρξης : 21:00

Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων: megaron.gr
210 7282333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here