Η Μαρίνα Σπανού έγινε γνωστή ως viral φαινόμενο το καλοκαίρι του ’20, μέσα στην καραντίνα, όταν ξεκίνησε να τραγουδά με την κιθάρα της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, συγκεντρώνοντας γρήγορα ένα κοινό που όλο και μεγάλωνε, ακούγοντας την να τραγουδά για τις αστικές της ερωτικές ιστορίες.

Το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Κι Αν Ποτέ Μαραθεί», που έχει ξεχωρίσει με τη φρεσκάδα του και την βαθιά αγάπη του για τις γειτονιές της Αθήνας, στις οποίες είναι αφιερωμένο.

Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας και τώρα η 19χρονη Μαρίνα Σπανού έρχεται στο Anodos live stage, το Σάββατο 21 Μαΐου.

Θα ακούσουμε τα κομμάτια του πρώτου της δίσκου αλλά και το καινούργιο της single «Γιασεμί» που κυκλοφορεί τον Μάιο του 2022 μαζί με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Το «Γιασεμί» της Μαρίνας μιλά για μια γάτα, δύο ζευγάρια μάτια και μια μουσική που ξεθώριασε σε ένα σαλόνι.

Το Σάββατο 21 Μαΐου, οι μπύρες παγώνουν, τα μαλλιά λικνίζονται, τα χέρια σμίγουν, η Αθήνα ξενυχτά.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Σπανός

Σάββατο 21 Μαΐου 2022
Προσέλευση: 19:30
Έναρξη: 21:00

Anodos Live Stage
Πειραιώς 183, Αθήνα
Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217

Τα εισιτήρια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:
1. Standing Area: 12€ για άτομα σε stands ή όρθια.
2. Table Area: 14€ για άτομα που αγοράζουν θέση σε τραπέζι, σας ενημερώνουμε ότι το πλάνο των τραπεζιών είναι όπως ακριβώς στον χώρο. Σε περίπτωση που θέλετε να κάτσετε μονοί σας στο τραπέζι θα πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια για ολόκληρο το τραπέζι.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here