Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες και συμπράττει μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου  Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού. Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της.

Ένα δίωρο υπερθέαμα με την Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο και την φιλαρμονική ορχήστρα. Ένα μουσικό υπερθέαμα, καθώς στην σκηνή του Παλλάς θα συναρπάξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο!

Τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου στις 20:30 στο Παλλάς και την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας. Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες  για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Λόγω μεγάλης προσέλευσης του κοινού προστίθεται στο Παλλάς και μια ακόμη συναυλία, τη Δευτέρα 18 Απριλίου.

marinella_2015_12

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς – Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Kρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων τηλ. 211 1000 365

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ

Προπώληση: ticket365.gr & στα εκδοτήρια-ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (ώρες 9π.μ.-9μ.μ.)

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων: 2310 895938/9

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ

Προπώληση: www.tch.gr & στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, και στην Πλατεία Αριστοτέλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here