Την ξεχωρίσαμε στη συμμετοχή της στο the VOICE που με την ξεχωριστή της φωνή έκλεψε τις εντυπώσεις κριτών και θεατών. Η Ματθαία και η μπάντα της θα ανέβουν στη σκηνή του JazzPoint για μια ξεχωριστή uptembo βραδιά με ένα φρέσκο με επιρροές ρέγκε, ροκ και ροκ & ρολ ρεπερτόριο, διασκευές και νέα ακούσματα.

H Ματθαία Σπιταδάκη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 5-6 χρόνια. Μόλις 26 χρονών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο the VOICE (2017-18) και έχει πάρει μέρος σε διάφορα μουσικά δρώμενα καθώς και φεστιβάλ όπως το Amari Green Festival καθώς και το CReat MUSIC Festival 5 και 6. Η Ματθαία και η μπάντα της έχουν κάνει τις δικές τους διασκευές παραδοσιακών κομματιών και έχουν δημιουργήσει ένα εντελώς φρέσκο και εξελιγμένο ρεπερτόριο. Κομμάτια όπως το “Γιάννη μου το μαντήλι σου”,”Οσο βαρούν τα σίδερα” , “Ederlezi” κ.α. με επιρροές ρέγκε, ροκ, ροκ εντ ρολ , σύγχρονα και νέα ακούσματα κρατώντας τα παραδοσιακά στοιχεία.
Η Ματθαία τα 2 τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως τραγουδίστρια στην Αθήνα τους χειμερινούς μήνες.. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν, παράλληλα με τις υπόλοιπες διασκευές της και δύο δικά της κομμάτια και 2 διασκευές του “Από Ξένο Τόπο” και το ” Όσο Βαρούν τα σίδερα”

Παίζουν:
Ευθύμης Αντωνόπουλος: κιθάρα
Εκτορας Ρέμσακ – drums
Γιώργος Ντάνης: κόντρα μπάσο

Σάββατο 06 Απριλίου 2019
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.00

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ: 6 ΕΥΡΩ

Για κρατήσεις:
Προπώληση εισητηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/jazz-point/matthaia-x-and-the-band/
Τηλεφωνική κράτηση: 6942022500 (booking)

Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here