Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
plessas_mavrikios_live_2016_07_001

Ο Μαυρίκιος έχει ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού καθώς και δύο δισκογραφημένα albums. Στο κλασικό αυτό μουσικό ταξίδι νοσταλγεί, θυμάται και μας παρουσιάζει μερικά από τα πιο διαχρονικά κλασικά αριστουργήματα των σημαντικότερων ξένων και ελλήνων δημιουργών, αυτά με τα οποία διαμόρφωσε την κλασική παιδεία που αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο για τη συνέχεια της πορείας του.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιαστεί στο ρεσιτάλ περιλαμβάνει άριες από όπερες, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά τραγούδια, επιλογές από ελληνικές οπερέτες, καθώς και κλασικά διαχρονικά ελληνικά τραγούδια. Ο Μαυρίκιος θα ερμηνεύει από Verdi, Puccini, Schubert, Donizetti, Rossini και Lucio Dalla μέχρι κλασικά ελληνικά τραγούδια των σημαντικότερων ελλήνων δημιουργών των τελευταίων δύο αιώνων όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Σουγιούλ, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Σπανός, Ξαρχάκος, Μουζάκης και άλλοι.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ερμηνεύει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου
Πιάνο – Ενορχήστρωση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Σαξόφωνο – Καχόν: Φοίβος Μποζάς

IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα
Tηλ. 210 3217810

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30 ακριβώς

Είσοδος: € 13 με ποτό

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο ianos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here