Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της παράστασης του Διονύση ΣαββόπουλουΣτο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ” σηκώνοντας την αυλαία του Άλσους για δεύτερη χρονιά. Όσοι ήρθαν στον ωραίο και ζεστό χώρο του Άλσους για την πρώτη παράσταση του φετινού χειμώνα, απόλαυσαν ένα πρόγραμμα έκπληξη: ο Σαββόπουλος ροκάρει ανακατεύοντας εμβληματικά τραγούδια του Woodstock με δικά του που προέρχονται από την δύναμη εκείνης της εποχής.

Οι διασκευές του και η χαρισματική ερμηνεία του, βρίσκουν συνοδοιπόρους φέτος τρία νέα ταλαντούχα παιδιά που ξεχώρισε και μας συστήνει. Την Αλεξάνδρα Σιετή, την Κλαυδία Παπαδοπούλου και τον Σάκη Ντοβόλη οι οποίοι ερμηνεύουν τα αγγλόφωνα τραγούδια αλλά και επιλεγμένα κομμάτια του Σαββόπουλου με τρόπο συγκλονιστικό.

Επίσης έχει ξανά μαζί του, το ιστορικό δίδυμο του ΠΥΡΗΝΑ, τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Σταύρο Λάντσια που απογειώνουν κάθε κομμάτι με την κορυφαία δεξιοτεχνία τους.

Ένα μουσικό ταξίδι θα κάνουν οι θεατές στο Άλσος κάθε Σάββατο, με αφετηρία εκείνο το “καλοκαίρι της αγάπης” έως το σήμερα. Οι προβολές πίσω από τη σκηνή πλούτισαν το συναίσθημα της παράστασης και συγκίνησαν όσους έχουν αναφορές στα ονόματα-θρύλους της παγκόσμιας ροκ σκηνής. Κι όπως πάντα, η πρόζα και το αφηγηματικό χάρισμα του Διονύση Σαββόπουλου αποτέλεσαν το συνεκτικό ιστό για ένα ευφάνταστο πρόγραμμα που κράτησε το κοινό μαγνητισμένο για τρεις ώρες.

Αυτές είναι μερικές εικόνες από όσα θα συμβαίνουν κάθε Σάββατο στο Άλσος. Στο Woodstock εμείς μπορεί να μην ήμασταν εκεί, ο Σαββόπουλος όμως φρόντισε να φέρει το εκείνη την έφοδο στον ουρανό και την ορμή της νέας γενιάς στην καρδιά της πόλης. Μην το χάσετε!

————————

Έως 31 Δεκεμβρίου:
Κάθε Σάββατο
Διονύσης Σαββόπουλος
ΣΤΟ WOODSTOCK ΕΓΩ – ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ

Συντελεστές
Διονύσης Σαββόπουλος
Σταύρος Λάντσιας πιάνο
Γιώτης Κιουρτζόγλου μπάσο
Σάκης Ντοβόλης κιθάρα
Αλεξάνδρα Σιετή τραγούδι
Κλαυδία Παπαδόπουλου τραγούδι

Ηχολήπτης Γιάννης Τούντας, Θράσος Αμπατζής
Φώτα: Φίλιππος Τρέπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here