Μοναδικές στιγμές αγάπης, λατρείας και απίστευτου ενθουσιασμού έζησε η Μελίνα Ασλανίδου σε Αμερική και Καναδά.

Με 5 sold out συναυλίες και μια τεράστια αγκαλιά, οι Έλληνες ομογενείς, κυριολεκτικά αποθέωσαν τη δική τους Μελίνα, που ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να τους συναντήσει.

aslanidou_periodeia_2017_06_001

Η Μελίνα Ασλανίδου, μαζί με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και τον Γιώργο Λιανό, «ηλέκτρισε» τους ομογενείς μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες, που έδωσε τον Ιούνιο σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Τορόντο και Μόντρεαλ. Συναυλίες γεμάτες Ελλάδα, μια «Προσωπική Επιλογή» αγαπημένων τραγουδιών, που είχε κάνει η ίδια, μία επιλογή που ξεκινούσε από τα αξέχαστα κλασικά, λαϊκά τραγούδια και έφτανε μέχρι τις δικές της πρόσφατες επιτυχίες.

Οι ενθουσιώδεις fans από τη μια και η εκρηκτική ενέργεια της Μελίνας Ασλανίδου από την άλλη «έστησαν» μια μοναδική ατμόσφαιρα με άρωμα Ελλάδος. Μια σχέση αγάπης που δεν μετρά χιλιόμετρα και αποστάσεις.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου, ερμήνευσε και συγκίνησε, τραγούδησε και καθήλωσε, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους «υπερατλαντικούς» φίλους της σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Τορόντο, Μόντρεαλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here