Από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Μελίνα Κανά ξεκινάει εμφανίσεις στην αγαπημένη της πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Γόη του Θησείου, την ταλαντούχα, ευφάνταστη και πρωτοπόρα μπάντα της.

Θα τους απολαύσουμε να αποδίδουν ανανεωμένοι και πληρέστεροι, τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας, αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές!

Προϊόν αυτής της μουσικής συνεύρεσης πριν από ένα χρόνο υπήρξε και το τελευταίο άλμπουμ της Μελίνας με τίτλο «Ο Γόης του Θησείου»!

Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, μελωδικότητα, καινοτόμες ενορχηστρώσεις και μουσικές ανατροπές! Κάθε τραγούδι ένα νέο ταξίδι, μία νέα οπτική με τη γοητευτική φωνή της Μελίνας τον δυναμισμό των ντραμς, του μπάσου, της ηλεκτρικής κιθάρας, τη μελωδικότητα και την ευαισθησία των πνευστών και του τσέλο.

Μία μουσική παράσταση που ξεσηκώνει και χαϊδεύει, που γοητεύει και γοητεύεται από τον σφυγμό, το πάθος και το όνειρο της μουσικής! Ηλεκτρική εξωστρέφεια και διονυσιακοί σταθμοί της παράδοσης, τρυφεροί διάλογοι κιθάρας-φωνής και απογειωτικές κορυφώσεις, μεστές και δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια σύγχρονων δημιουργών, παραδοσιακά αλλά και κλασικά λαϊκά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της παράστασης, που συνεπαίρνουν και προσδίδουν πληρότητα σε ένα μουσικό πρόγραμμα.

kana_afisa_2016_02

Η παρέα που αποτελεί τον Γόη του Θησείου είναι οι:
Παναγιώτης Μανουηλίδης, διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Θάνος Καζαντζής, τύμπανα, ηλεκτρονικά
Κώστας Νικολόπουλος / Κλέων Αντωνίου, κιθάρες
Νίκος Παπαϊωάννου, τσέλο, λαούτο
Γιώργος Δούσος, πνευστά

Ηχοληψία: Λεωνίδας Μπεϊλής

Μουσική Σκηνή Βεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 234973

Ώρα προσέλευσης: 22:00 – Έναρξη: 22:30

Τιμή εισόδου με ποτό στο μπαρ: 15 ευρώ
Κόστος φιάλης: 100 ευρώ / Κρασί: 50 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here