Το Belle Amie φιλοξενεί αυτή την Τετάρτη 14/1 μια διαφορετική μουσική παράσταση πλημμυρισμένη από τη βελούδινη φωνή της Ξένιας Γαργάλη και τις θεατράλε ερμηνείες της.

Βγαλμένο λες από κινηματογραφική ταινία του μεσοπολέμου, το Belle Amie αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να μας παρουσιάσει η Ξένια με τους μουσικούς της τη σπάνια συλλογή τους με πολύχρωμες και ασπρόμαυρες Cart Postal. Μελωδικές αναμνήσεις από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά μουσικά ταξίδια. Με αέρα κοσμοπολίτικο μας διηγείται ιστορίες αγάπης του Παρισιού παρακινώντας μας να χορέψουμε ένα βαλσάκι, μας ταξιδεύει με παθιασμένα tango μέχρι την Αργεντινή και με ξεσηκωτικές samba μέχρι τη Βραζιλία, μας μεταφέρει με ένα Blues στην εποχή της ποτοαπαγόρευσηςκαι από κει στη Ρώμη του ’50 για ένα foxtrot σε ένα πρόγραμμα όπου ο Χιώτης συναντά τη Βillie Holiday, η Ζaz τον Σουγιούλ η Αρλέτα τον Elvis και τα ρεμπέτικα αποκτούν “retro-future” χαρακτήρα.

gargali_afisa_2015_01_001

Πολύχρωμο μουσικό μωσαϊκό τραγουδιών που ξαναζωντανεύουν μέσα από την εκφραστικότητα και το μπρίο της Ξένιας Γαργάλη τις φρέσκες ενορχηστρώσεις του Περικλή Μπισκίνη στα πλήκτρα, τα jazzy παιχνιδιάρικα solo του Αδαμ Δόγκα στο Κλαρινέτο και το σαξόφωνο και τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς του Δρόσου Σκυλά στα κρουστά.

Από τις αποσκευές τους φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα ολόφρεσκα ακυκλοφόρητα δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο “Πλαστελίνη” που κυκλοφορεί.

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλ. Κανάρη, Πειραιάς
Tήλ: 2104175740

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here