Γράφει η Ξένια Φουσέκα
Φωτογραφίες: Αθηνά Γκουμά

To βράδυ της Παρασκευής 30/9 το Holywood stage έγινε μια μηχανή του χρόνου κάνοντας το παρελθόν παρόν με τους Vanila Swing γεμάτο από swing και του rock n’ roll ρυθμούς.

Την νύχτα άνοιξαν οι Polyphonics jukebox τραγουδώντας το royal της Lorde δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.
Χορός, εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και φανκ διάθεση σε ένα stage  που έκανε το κοινό όλο μια παρέα. Έπειτα χειροκροτήματα γέλια τραγούδια και ξανά χορός επικρατούσε σε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, σε έναν άλλον τρόπο έκφρασης και εμφάνισης.

vanilaswing_live_2016_09_001_polyphonicjukebox

Οι  Vanila Swing άνοιξαν την συναυλία με ένα μοναδικό πάντρεμα δυο αγαπημένων τραγουδιών, “Natural blues” από Moby και “Need a dollar” του  Aloe Blacc. Ακολούθησαν και άλλες μοναδικές διασκευές όπως με αποκορύφωμα το “Crazy in love” της Beyoncé, “Hit the road jack” από Ray Charles και το αγαπημένο “Πες μου μια λέξη” από τον πολυαγαπημένο Δημήτρη Χορν.

Και η όλη vintage αισθητική έρχεται να δέσει με τα μοναδικά προσωπικά κομμάτια “Say it will”, “take me one step ahead” και “hayway”.

vanilaswing_live_2016_09_016

Μετά το κλείσιμο της βραδιάς είναι βέβαιο πως  αναπολήσαμε τα παλιά βινύλια, τα πολυχρησιμοποιημένα πικ-απς, και το μαγευτικό συναίσθημα που σου δημιουργεί το rock n roll με μια δόση swing…..

 

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή οπτικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here