Για δύο μόνο βραδιές, το Σάββατο 9 και 16 Μαΐου, η αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει την πολύ επιτυχημένη καινούρια της παράσταση, με τίτλο «Μια στιγμή στο φως», στο Passport του Πειραιά.

Για αυτή τη στιγμή που όλοι αναζητούμε και αναμένουμε, για αυτά τα λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια όμορφη μελωδία, ένα αδιάσειστο συμπέρασμα, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα γέλιο από καρδιάς…

Για αυτήν ακριβώς τη στιγμή, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη σκηνή, παρέα με την μπάντα της και διαλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει, με στόχο να σταθούμε όλοι μαζί, έστω και για λίγο, στο φως!

rizou_2015_04_001

Η Μαρίζα Ρίζου από το πρώτο της κομμάτι μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά. Ερμήνευσε με τέτοια συμπυκνωμένη δύναμη και θηλυκότητα το «Πόσο Λυπάμαι» που μας καθήλωσε. Κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το  «Μια Άλλη Ευτυχία». Τον Φεβρουάριο του 2013 μας χάρισε το πιο “Γλυκό Πρωί” και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική.

Λίγους μήνες αργότερα επιστρέφει τραγουδώντας με χαρακτηριστική νοσταλγία και αισθαντικότητα το “Πετάω” του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το δεύτερο βήμα της στην ελληνική δισκογραφία.

Εκεί η Μαρίζα θα αλλάξει, θα ωριμάσει, θα πάει ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική της αλήθεια, με μελωδίες και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μας αφήσουν να απολαύσουμε  άλλη “μια στιγμή στο Φως”..

Μαζί της οι μουσικοί:
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας
Πιάνο: Μάρκος Χαιδεμένος
Κιθάρες-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σάββατο 9 & 16 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (στο bar με μπύρα ή κρασί)

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here