Γράφει η Γεωργία Τσάκωνα
Φωτογράφηση: Nikos Zotos
1/11/2010
www.musiccorner.gr

Επιτέλους κατέβηκε από τα βόρεια ο Γιώργος Μαζωνάκης και την Παρασκευή 29 του μηνός έκανε πρεμιέρα στον Βοτανικό, όχι μόνος του βέβαια αλλά πλαισιωμένος από τον Νικοφόρο, τους Vegas και φυσικά την Πάολα!

Από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής αρχίζει να σχηματίζεται ουρά έξω από τον Βοτανικό από κόσμο που είχε κάνει κράτηση ενώ η καλή διάθεση που επικρατούσε ήταν εμφανής. Αν και ημέρα πρεμιέρας, αν και ο κόσμος που είχε μαζευτεί ήταν πάρα πολύς, πρέπει να πούμε ότι όλοι οι υπάλληλοι ήταν άκρως εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Από τους σερβιτόρους μέχρι και τους υπεύθυνους, όλοι βοηθούσαν και προσπαθούσαν ευγενικά να λύσουν κάθε είδους πρόβλημα που δημιουργούνταν σαν πρώτη μέρα λειτουργίας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παραδοσιακές λουλουδούδες έχουν αντικατασταθεί από άνδρες με κόκκινα γιλέκα!

Σε έναν ανανεωμένο λοιπόν Βοτανικό Μαζωνάκης – Παόλα – Vegas – Νικηφόρος έκλεψαν τις εντυπώσεις και ξεσήκωσαν τον κόσμο με μια όμορφη και δυναμική βραδιά. Το καινούργιο σκηνικό και το όλο design της σκηνής έκανε εντύπωση αφού δεν υπήρχε πλέον πίστα, αλλά ένας κυκλικός φωτιζόμενος διάδρομος πάνω στο οποίο κινούνταν τραγουδιστές και χορευτές. Στο εσωτερικό αυτού του διαδρόμου – σκηνής, υπήρχαν τα prive – τραπέζια όπου το παρόν στην πρεμιέρα έδωσαν αρκετοί κοσμικοί, από τον χώρο της τηλεόρασης, τον επιχειρηματικό και του τραγουδιού.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε γύρω στις 12, με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών που τραγουδώντας ξένα κυρίως τραγούδια υποδέχονταν το κοινό. Την σκυτάλη (και όπου σκυτάλη, βλέπε …μικρόφωνο) παίρνει ο Νικηφόρος που με την ομολογουμένως αισθαντική φωνή του ερμηνεύει κομμάτια του σήμερα!

Στη συνέχεια σειρά έχουν οι Vegas «Motel» (Motel Vegas, Hotel Μαζωνάκης, Hotel Πάολα, είναι το project του προγράμματος), που απ’ ότι φαίνεται έχουν ήδη φανατικούς ακροατές, έχουν πάρει τον αέρα των Live και της σκηνής και προσέφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο show γεμάτο ρυθμό, μουσική και χιούμορ. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις τους, ο «τρελός ρυθμός» τους και τα πολύ ενδιαφέροντα remix που ακούσαμε από τους Vegas έκαναν το κοινό να τους χαρίσουν ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα και να τους  φωνάζουν ρυθμικά για να ξανανέβουν στην σκηνή!

Τα φώτα χαμηλώνουν , η σκηνή αλλάζει και μια χορεύτρια λικνίζεται στο κέντρο του μαγαζιού… Οι πρώτες νότες από το «Η καρδιά μου» ακούγονται και το μαγαζί ξεσηκώνεται από χειροκροτήματα και φωνές! Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται, ο κόσμος τον καταχειροκροτεί… Η φημολογούμενη φούστα  που όλοι συζητούν ότι φορά δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κομμάτι ύφασμα στο μπροστά μέρος του σώματος του, πάνω από ένα παντελόνι, που κατά πολλούς όμως φαντάζει ως «φούστα με την οποία  προκαλεί…»! Με ανανεωμένο λουκ ο Μαζωνάκης (μουστάκι και μαλλί χωρίστρα), υποδέχεται το κοινό και αρχίζει να ερμηνεύει τα τραγούδια του… Ο κόσμος τον καλωσορίζει σχεδόν μέσα σε μια …ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, αφού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του μέσω συνθημάτων! Πολλά τραγούδια του Μαζωνάκη μετρούν πλέον πολλά χρόνια διαδρομής και μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στις καρδιές μας. Ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, χασάπικα, μπαλάντες, ποπ, ακούσαμε δεκάδες κομμάτια του ερμηνευτή που μας ταξίδεψαν σε άλλες εποχές και σε άλλα συναισθήματα…! Ο ίδιος, ακούραστος, ευδιάθετος και αεικίνητος βρισκόταν σε ένα συνεχές παιχνίδι με το κοινό. Ευχάριστο ενσταντανέ ήταν η συνύπαρξη στην πίστα του Μαζωνάκη με τους Vegas, που τραγούδησαν κομμάτια του πρώτου μιξαρισμένα από το συγκρότημα.

Η ώρα έχει φτάσει 3 παρά και τα video wall παίζουν βιντεάκια της Πάολα! Μέσα από ένα όμορφο, εκκεντρικό χορευτικό εμφανίζεται απαστράπτουσα (τόσο λόγω του νέου της ανανεωμένου λουκ, όσο και λόγω που ντυσίματος της…) η τραγουδίστρια που ξεσηκώνει τους θαμώνες με την φωνή της αλλά και την sexy εμφάνιση της! Φυσικά διατήρησε τη στυλιστική της ιδιαιτερότητα με τα διαφορετικού χρώματος παπούτσια που φορούσε και στη Θεσσαλονίκη! Φούξια γόβα στο αριστερό πόδι και μωβ στο δεξί! «Και κουβέντα στην κουβέντα», «Είσαι τρελός», «Το αμαρτωλό το φιλάκι σου», είναι κάποια από τα τραγούδια της που  σήκωσαν τον κόσμο και τον έκαναν να αρχίσει τον χορό μέσα στους διαδρόμους, πάνω σε τραπέζια και καρέκλες!

Σαν πρεμιέρα  φυσικά δεν έλειψαν όπως ήταν φυσικό κάποια τεχνικά προβλήματα, τόσο στον ήχο όσο και στα φώτα, αλλά όπως είπαμε και πριν, οι εξυπηρετικότατοι υπάλληλοι που έλυναν κάθε πρόβλημα αλλά και οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που μας χάρισαν μια υπέροχη  βραδιά, έσβησαν κάθε είδους παραφωνία! Αξίζει πραγματικά περάσετε μια βραδιά στο …”Hotel Βοτανικός”, όπου σας περιμένουν οι καλύτεροι οικοδεσπότες και «receptionists»…  Καλή σας διαμονή!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρεμιέρα

 
———————
 
 
 

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here