Η συναυλία «Εξ Αδιαιρέτου» με τους Μανώλη Μητσιά, Σταύρο Σιόλα, Γεωργία Νταγάκη που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία:  Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας στη συναυλία στη νέα ημερομηνία. Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους κατόχους εισιτηρίων το επιθυμούν θα γίνεται από τα σημεία αγοράς τους.

—————————————————————————————————————————-

Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σ κηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».

Μια μουσική συνάντηση με δύο νέους, πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες που με άξονα τον Μανώλη Μητσιά θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες μελωδίες στον ήχο του σήμερα.
 Για μία μοναδική παράσταση: Παρασκευή 27 Μαΐου Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016
mitsias-dagaki-siolas_gualino_2016_04_0_07
Μανώλης Μητσιάς. Μεγάλος, σημαντικός, σπουδαίος, καταξιωμένος …αναρίθμητα επίθετα που και πάλι δεν αρκούν, για να προσδιορίσεις έναν καλλιτέχνη με το σπουδαιότερο ρεπερτόριο, έναν ερμηνευτή που έχει σφραγίσει με την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του το ελληνικό τραγούδι και με το προσωπικό του ήθος και ύφος τον τραγουδιστικό πολιτισμό μας. Τον άνθρωπο που μας συστήθηκε «Στην Ελευσίνα» μια φορά και μέσα στα επόμενα 40 χρόνια, ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας, στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας.
Σταύρος Σιόλας. Ξεκίνησε ως ηθοποιός και με αφορμή τη μουσική που έγραψε για ένα θεατρικό έργο κατάφερε να βγάλει από μέσα του τις δικές του μουσικές διαδρομές. Μας συστήθηκε από το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2006, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο, και από τότε υπογράφει και συνθέτει τη μια μελωδία μετά την άλλη. Ένας ερμηνευτής και μουσικός που σιωπηλά γράφει τις νότες του και πολύ ηχηρά καταφέρνει να δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα.
Γεωργία Νταγάκη. Μια μουσικός και ερμηνεύτρια η οποία καταφέρνει να εντυπωσιάζει και να κερδίζει το κοινό τόσο με την δυναμική, γεμάτη πάθος φωνή της, όσο και με την εκρηκτική της παρουσία, έχοντας πάντα μαζί της την κρητική λύρα. Σημαντικός σταθμός στην πορεία της που σηματοδότησε αυτή την προσωπική αναζήτηση ενός άλλου ήχου, ήταν η συνεργασία της με τον θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη το 2009.
Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί:
Αχιλλέα ς Wastor (ενορχήστρωση, πιάνο), Ηρακλής Ζάκας (μπουζούκι), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Γιάννης Σαρίκος (τύμπανα),
Νατάσα Παυλάτου (κρουστά), Λουκάς Γιαννακίτσας (μπάσο)
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ
ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Παρασκευή 27 Μαΐου 2016
Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1
Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων
15 ευρώ*, 20 ευρώ, 25 ευρώ, 35 ευρώ
* Τιμές εισιτηρίων για μαθητές, φοιτητές, κατόχους κάρτας ανεργίας, ΑμεΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here