Από τους Τερμίτες στους Led Zeppelin
και από τον Lenny Kravitz στον Μάρκο Βαμβακάρη…

Συνεχίζοντας με ορμή και εκρηκτική διάθεση τις ζωντανές εμφανίσεις του και για τον φετινό χειμώνα ο Αντώνης Μιτζέλος παρουσιάζει την νέα ηλεκτρική, ακραία rock παράσταση της Κιθαρωδίας του: Mitzelos Power Trio και μαζί του η εκρηκτική Ελληνοαλγερινή ερμηνεύτρια, Εύη Μπουραντώνη.

Για 6 προγραμματισμένες παραστάσεις, θα ροκάρουν και θα διασκευάσουν με groova και ενέργεια κομμάτια από το Ελληνικό και ξένο rock ρεπερτόριο. Επιλέγουν αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος, με στίχο πολιτικό, ενίοτε και ερωτικό, πάντα με ένταση, που έχουν γεμίσει στάδια και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans.

mitzelos_mpourantwni_afisa_2018_10_001

Ψυχή Βαθιά, Βασίλισσα της Σιωπής, Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και Μοίρασε στα Δυο, Δεν Λέει η Καρδιά να Μάθει, θα τα ακούσουμε με γκάζια και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.

Η Εύη Μπουραντώνη θα ερμηνεύσει κομμάτια από το ξένο rock ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια που έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος για την Ελεονόρα Ζουγανέλη, Ελένη Βιτάλη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη κ.α. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια έχει συμμετάσχει σε διάφορες cover bands και την κέρδισε η αγάπη της για την alternative metal σκηνή, ως τραγουδίστρια των UNSIN.

Το Mitzelos Power Trio αποτελούν οι:
Αντώνης Μιτζέλος: Τραγούδι & κιθάρα
Γιώργος Πανταζής: Πιάνο & τραγούδι
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: Τύμπανα

Οι παραστάσεις στο Club Level 69 Live Stage (Μοσχάτο) ξεκινάνε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και θα συνεχίσουν για κάθε δεύτερη Κυριακή έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κυριακές 21/10 – 4/11 – 18/11 – 2/12 – 16/12 και 30 /12

Level 69 live stage
Σολωμού 69, Μοσχάτο
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 4826969 & 6977176140

Τιμή εισόδου: +7 ευρώ στην τιμή του πρώτου ποτού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here