Μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του από την Other Music Recording Co τον περασμένο Οκτώβριο, τo Secret in The Dark κυκλοφορεί πλέον σε βινύλιο και στην Ελλάδα.
Το “Secret In The Dark”, το τρίτο κατά σειρά προσωπικό της άλμπουμ της Μόνικας κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη sold out συναυλία στο Ηρώδειο. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε αναλογικά στην Νέα Υόρκη με τον παραγωγό Homer Steinweiss, έναν από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”, και τη συμβολή εξαίρετων μουσικών από τους Dap Κings  και την Menahan StreetBand. Όλοι μαζί ηχογράφησαν ένα σύγχρονο, διεθνές ποπ διαμάντι, με επιρροές από την disco και το funk των 70s ως τα ηλεκτρονικά beats των 80s και σημαία του την τραγουδοποιία-σήμα κατατεθέν της Μόνικας. Η συνθετική έμπνευση του “Secret In The Dark” ακουμπάει στις ρίζες της disco και στη χρυσή εποχή της χορευτικής ποπ, με αναφορές που εκπλήσσουν και αγκαλιάζουν ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών ιδιωμάτων.
monika_live_2015_06_026
Τον Οκτώβριο του 2015 το άλμπουμ κυκλοφόρησε παγκόσμια σε CD και βινύλιο από την Other Music Recording Co, παρουσιάστηκε σε μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια του CMJ 2015 καθώς και σε μια συναυλία στην Rennes της Γαλλίας στα πλαίσια του Trans Musicales Festival. Για τις ανάγκες προώθησης της συναυλίας η Μόνικα πέρασε χρόνο στην Γαλλία, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο, Τύπο και τηλεόραση και πριν λίγες μέρες το Secret In The Darkμπήκε στα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς στην λίστα του γαλλικού μουσικού site lesinrocks.com
Εδώ και λίγες μέρες το album «επέστρεψε» στην Ελλάδα σε μορφή βινυλίου με το νέο εξώφυλλο της παγκόσμιας έκδοσης και πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα και δισκοπωλεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here