22/9/2011
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, ο Monsieur Minimal και η προσκεκλημένη του Μαριέττα Φαφούτη χαρίζουν φθινοπωρινές ποπ μελωδίες, με φόντο την Ακρόπολη.

Marietta Fafouti and Band
Ιδιαίτερη προσκεκλημένη του, το ταλαντούχο και ανερχόμενο κορίτσι της αγγλόφωνης pop μουσικής σκηνής στη χώρα μας, η Μαριέττα Φαφούτη. H χαρισματική τραγουδοποιός που έχει κατακλύσει το ραδιόφωνο με το single «Don’t Stop», έρχεται με τη μπάντα της για να χαρίσουν λίγο από το φως του καλοκαιριού, τον πρώτο μόλις μήνα του φθινοπώρου. Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από το δίσκο της «Try a little romance», ο οποίος κατάφερε να μπει στα top 10 των καλύτερων album της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και νέα τραγούδια καθώς και διασκευές.

Marietta Fafouti and Band
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά
Εύη Κουρτίδου: Ακουστική κιθάρα-Μπάσο-Φωνητικά
Κέλλυ Μητροπούλου: Βιολί-Φωνητικά
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο-Φωνητικά
Κώστας Χαλιώτης: Τύμπανα
Νίκος Αγγλούπας: Ήχος

Monsieur Minimal
Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής και αγαπημένο παιδί των ραδιοφώνων, o Monsieur Minimal, ο οποίος έχει ντύσει με την μουσική του, μεταξύ άλλων, την τηλεοπτική καμπάνια στην Αμερική της πασίγνωστης αλυσίδας τροφίμων Safeway και τα 13 διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ για την καμπάνια ΥΟU IN GREECE (www.visitgreece.gr), επιστρέφει για να χρωματίσει με τις χαρούμενες και αισιόδοξες μελωδίες του το μεγαλύτερο σύμβολο της χώρας μας!
Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του πλαι στον Moby, για πρώτη φορά μαζί με την νεοσύστατη μπάντα του, θα εμφανιστεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ακροπόλεως κάτω από την Ακροπολη για ένα και μοναδικό live. Θα παρουσιάσει καποια απο τα κομμάτια του ντεμπούτου album του Lollipop αλλά και του δεύτερου ελληνόφωνου album του Πάστα Φλώρα στην πιο αγνή και παράλληλα αναλογική μορφή τους με στόχο να δώσει μία νέα προοπτική σε όλα τα τραγούδια που ξεχώρισε και αγάπησε το ελληνικό κοινό.

Monsieur Minimal
Ιάκωβος Παυλόπουλος : Τύμπανα
Γιωργος Γοργογέτας : Mπάσο
d.tek:πιάνο – synthesizer
Γιαννης Παπαιωάννου : Ήχος

Παρασκευή 23/9
20:00
Μουσείο Ακρόπολης

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here