Μουσικές με χρώματα και αρώματα από διάφορες γωνιές του κόσμου, από τους Los Dos o Mas, σε ένα ξέφρενο live-party, γεμάτο θετική ενέργεια, με πολύ χορό, ζωντάνια και πάθος, την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στο Faust Bar – Theatre – Arts, με ελεύθερη είσοδο!

Μετά το πρώτο τους άκρως επιτυχημένο live στο Faust με τη νέα τους σύσταση τον περασμένο μήνα, επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν το κοινό τους με τις δικές τους συνθέσεις, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των: Bob Marley, Manu Chao, Prodigy, Violent Femmes, White Stripes, Gogol Bordello κ.ά.

los_dos_mas_afisa_2015_06_001

Reggae, ska, latin, world music είναι τα συστατικά της πολύχρωμης παλέτας των Los Dos o Mas («Οι δυο μας ή και περισσότεροι» στα ισπανικά). Καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους, που τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos O Mas, είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010 στο Αίγιο, με αρχικά δύο μέλη, το Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η παρέα τους μεγάλωσε με τη συμμετοχή και άλλων μουσικών με το ίδιο όραμα, έχοντας διαμορφώσει την μπάντα σε Collectiva. Έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως: Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος. Τον Φεβρουάριο του 2014 εμφανίστηκαν ως support στην sold out συναυλία των DUB INC. στην Αθήνα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ τον Αύγουστο του 2014 συμμετείχαν στο 36ο River Party παίζοντας στην κεντρική σκηνή.

Νίκος Καραχάλιος: Κλασική κιθάρα, Tres cubano
Μάνος Βαγενάς: Ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Χαχάμπης: Τύμπανα, κρουστά
Τάσος Παπαπάνος: Ηλ. Μπάσο, κοντραμπάσο
Μc Jeffrey & Lasha Rukhadze: Φωνητικά, mc

Eύα Θεοχάρη: Τραγούδι

Ημερομηνία: 18/6/15
Ώρα έναρξης: 22:30

FAUST
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here