Μουσική και τραγούδια με άρωμα Γαλλίας τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο El Convento Del Arte, στα πλαίσια της ενότητας «Όλες του κόσμου οι μουσικές…» του Πάνου Αμαραντίδη.

Ένα «ταξίδι» στην μαγεία της γαλλικής μουσικής μέσα από διάσημα τραγούδια τα οποία τραγούδησε, χόρεψε και ερωτεύτηκε ολόκληρος ο πλανήτης με «ξεναγό» την Λίνα Ροδοπούλου.

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Πάνος Αμαραντίδης που υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ερμηνεύτρια επέλεξαν αξέχαστα και λατρεμένα τραγούδια από την κλασική, την ποπ και την σύγχρονη γαλλική μουσική σκηνή.

«Το Γαλλικό ρεπερτόριο αποτελεί μεγάλη μου αδυναμία χρόνια τώρα, και δε λείπει σχεδόν ποτέ από τις ζωντανές εμφανίσεις μου. Προϋπήρχαν βέβαια, η αγάπη μου για τη Γαλλική γλώσσα την οποία μάθαινα ως παιδί και τα ταξίδια μου στο Παρίσι τα οποία διαμόρφωσαν αρκετά την αισθητική μου. Όλες αυτές τις εικόνες και τους ήχους λοιπόν, θα επιχειρήσω να σας μεταφέρω τη βραδιά αυτή μέσα από το Γαλλικό τραγούδι. Σκοπός μου να αποδώσω το ρομαντισμό και την αισθαντικότητα που αυτό αποπνέει. Δε θα λείψουν βέβαια από το βράδυ αυτό και οι μελωδίες γνωστών Ελλήνων συνθετών αυτή τη φορά ντυμένες και με γαλλικό στίχο… γιατί η μουσική είναι μια…»
Λίνα

Ερμηνεία: Λίνα Ροδοπούλου
Κιθάρα: Κώστας Παρισιάδης
Ακορντεόν: Δημήτρης Κούστας
Κόντρα μπάσο: Λουκάς Γιαννακίτσας
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10,00€
Ελάχιστη κατανάλωση: 5,00€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here