Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Μπέσσυ Αργυράκη, μαζί με τους φίλους της, θα εμφανιστεί για μία ακόμα φορά στη μουσική σκηνή Σφίγγα! Έπειτα από δύο σούπερ επιτυχημένες παραστάσεις τον περασμένο Νοέμβριο, η μοναδική Μπέσσυ επιστρέφει για να μας ξεσηκώσει με τα υπέροχα τραγούδια της και την ενέργειά της!

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα επιτυχίες που την κάνουν μοναδική!

Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας μαζί με τους μουσικούς της αλλά και 3 ξεχωριστούς καλεσμένους της, την Σαμπρίνα, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Τόλη Παπαδημητρίου, σας υπόσχονται μια υπέροχη, ξεχωριστή μουσική βραδιά! Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Χρήστος Παπαντωνίου!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)

Προπώληση: Viva.gr

* Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here