Ο μουσικός θεσμός – Φεστιβάλ  «ΜUSIC NOW !», που διοργανώνει  στην πόλη του Ζωγράφου για τρίτη συνεχή χρονιά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, απολαμβάνει πλέον τη στήριξη χιλιάδων πολιτών και πολλών καλλιτεχνών ευρέος φάσματος που πίστεψαν στη νέα πρόταση του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου για την αναβάθμιση του πολιτιστικού τοπίου της πόλης. Ένα  μουσικό γεγονός που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από πολίτες όλων των ηλικιών και κυρίως από τους νέους.

Στη φετινή διοργάνωση, στήνονται μουσικές σκηνές σε τρεις διαφορετικούς χώρους του Δήμου: Στη Βίλα Ζωγράφου, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια μέρα μουσικής ανοίγει στους δημότες και εγκαινιάζεται  ως  χώρος πολιτισμού και αναψυχής, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θεατράκι, και στο Πάρκο Γουδή.

music_now_afisa_2017_06_001

Στο ταξίδι αυτό θα βρεθούν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με διεθνή εμβέλεια ενώ βήμα έκφρασης αποκτούν νεότεροι ταλαντούχοι δημιουργοί. Θα εμφανιστούν: η Μαρία Φαραντούρη με τους αδελφούς Καλογεράκη,  ο Μάριος Φραγκούλης με τους Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σελεμίδου, ο  Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά  Καραμπέτη, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Λαμπρινή Καρακώστα, ο Θεόδωρος Ορφανίδης με τις ορχήστρες Μobile, Cantabile, Cantabile Junior και τους Σόνια Θεοδωρίδου, η Λιζέτα Καλημέρη και η Ιωάννη Λάκη, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Έλλη Πασπαλά, και τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος  Φακανάς και η Idra Kayne, ο Κώστας Λειβαδάς με την Αντριάννα Μπάμπαλη και τη Βίκυ Καρατζόγλου,  ο Χρήστος Νινιός με την Σαββέρια Μαργιολά, το Group ParΩdy, οι Momo trio και η Μαριάννα Γερασιμίδου.

Θεωρώντας τον πολιτισμό αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια, προσφέρονται δωρεάν ψυχαγωγία και πολιτιστικές μουσικές παραγωγές υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα μέσω της προαιρετικής προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων, εκ μέρους των θεατών, ενισχύονται το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Βίλα Ζωγράφου
Τετάρτη 21 Ιουνίου : Μάριος Φραγκούλης, Θοδωρής Βουτσικάκης, Δήμητρα Σελεμίδου
Κυριακή 25 Ιουνίου : Μαρία Φαραντούρη, Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο
Δευτέρα 19 Ιουνίου : Μανώλης Μητσιάς, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Τρίτη 20 Ιουνίου : «Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή» – Δ/νση Ορχήστρας : Θεόδωρος Ορφανίδης
Σόνια Θεοδωρίδου, Λιζέτα Καλημέρη, Ιωάννης Λάκης
Πέμπτη 22 Ιουνίου : Χρήστος Νινιός, Σαββέρια Μαργιολά
Σάββατο 24 Ιουνίου : Momo Trio, Μαριάννα Γερασιμίδου
Τετάρτη 28 Ιουνίου : Κώστας Λειβαδάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βίκυ Καρατζόγλου
Παρασκευή 30 Ιουνίου : Group PάrΩdy
Σάββατο 1 Ιουλίου : Yiorgos Fakanas Group, Idra Kayne

Πάρκο Γουδή
Τρίτη 4 Ιουλίου : Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γιώτα Νέγκα, Έλλη Πασπαλά, Παναγιώτης Καλατζόπουλος
Τετάρτη 5 Ιουλίου : Σωκράτης Μάλαμας, Λαμπρινή Καρακώστα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here