Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στην μουσική σκηνή «Φως». Στο πλευρό της θα βρίσκεται ένας εκ των κορυφαίων μουσικοσυνθετών της χώρας, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος θα την συνοδεύει παίζοντας πιάνο.

Σε μια σύγχρονη μουσική σκηνή λοιπόν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους θα δημιουργήσουν ένα μουσικό πρόγραμμα, περισσότερο ακουστικό και η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει όλες τις αυθεντικές λαϊκές επιτυχίες μέσα από ένα πλούσιο και ποιοτικό ρεπερτόριο.

theodoridou_theofanous_dt_2014_10

Η Ν. Θεοδωρίδου κάνει ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα της, ενώ η πρόθεσή της για αυτό διαφάνηκε και μέσα από τις καλοκαιρινές της συναυλίες. Έτσι και στο «Φως» θα δοκιμάσει έναν πιο συναυλιακό χαρακτήρα στις εμφανίσεις της…

Οι εμφανίσεις της Νατάσας στο Φως ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου θα είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ενώ κάθε Κυριακή, θα είναι ανοιχτό από τις 4 το μεσημέρι, θυμίζοντάς μας παλιές καλές εποχές των μπουάτ της Πλάκας! Τα Σάββατα, το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 11 το βράδυ, ενώ τις Δευτέρες λίγο νωρίτερα.

Στην σκηνή μαζί τους ο Παντελής Καναράκης.

Επιμέλεια προγράμματος Θανάσης Βήχος

Τραγουδούν επίσης: ο  Άκης Δείξιμος, η Ανδρομάχη, ο Φώτης Παπαζήσης και η Βάλια Σωμαράκη.

Φως (Πρωην tas Stage)
Βουτάδων 6, Γκάζι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here