Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στο club του Μύλου.

Για δύο μόνο Σάββατα, στις 26 Νοεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου, ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Μύλου,  απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

stn_live_day1_2016_09_006_foivos_delivorias

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση -“Best of”, λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού -είναι σε όλους γνωστό- τα καλύτερα πάντα έρχονται!

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Εισιτήριο θεάματος: 12€, Φοιτητικο, ανέργων: 10€

* Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here