Κάποτε ο Gilbert k. Chesterton είπε: “Ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις ένα τρένο, είναι να χάσεις το προηγούμενο“.

Στο ολοκαίνουριο video clip τους, “Τhe sound of the blues,” οι Lazytrains και το τρένο χάνουν, και το επόμενο παίρνουν, και μια σειρά από γεγονότα που σου ζωγραφίζουν ένα γλυκό χαμόγελο συμβαίνουν!

Εξελίσσονται όλα με μαεστρία χάρη στη ματιά του Λουκά Γιασηράνη.

Lazytrains… Μουσικές από την ευρεία και αγαπημένη οικογένεια του blues (κάτι σαν Rock’n’rRollGaragePunkSwingΚάπωςΈτσι).

Feelgood vibe, γέλιο (αλλά μακριά από… το γελοίο), ζωντανές εμφανίσεις (που είναι πολύ ζωντανές) και σοβαρές πλάκες. Παίζουν δικό τους υλικό, και παίζουν και διασκευές (που συνήθως τις κάνουν αγνώριστες), και αυτόν τον καιρό ηχογραφούν και το δικό τους υλικό. Μπόλικα λάιβ στο ενεργητικό τους, σε φεστιβάλ (Hard as a Rock Vol 3, B Fest 2016, φεστιβαλ για τα 25 χρόνια του 9,84 στην Τεχνοπολη) και σε διάφορους χώρους-σταθερός κοινός παρονομαστής ο χορός και η ενέργεια.

Στο τρένο συνοδός είναι η Μαρία Ιωαννίδου (φωνή-καζού), στο βαγκόν-ρεστοράν σερβίρει ο Ορέστης Ζυρίνης (σαξόφωνο) . Την ατμάμαξα οδηγεί η μηχανοδηγός Ελένη Φυσέκη (τύμπανα-φωνητικά) και πίσω της φτυαρίζει ο θερμαστής Λευτέρης Κατσάς (μπάσο).
Ελεγκτή εισιτηρίων δεν έχει!

lazytrains_2018_07_001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here