8/11/2010
www.musiccorner.gr

Οι “Άκρως Απόρρητον” κυκλοφόρησαν το νέο τους videoclip σε σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη! Το τραγούδι είναι το “μέσα μου κρύβεσαι εσύ“, από τον ομώνυμο δίσκο τους που κυκλοφόρησε την Ανοιξη από τη Legend. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Φώντα Ανδρεόπουλου και η μουσική του Δημήτρη Παλούδη.

Τα γυρίσματα του clip έγιναν στο ‘small cafe bruncherie’, Αριστοτέλους 10 στον Πειραιά. Μαζί με τον Δημήτρη Παλούδη, τραγουδιστή και κιθαρίστα του γκρουπ, πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κωνσταντίνα Γκώρου και συμμετέχει φιλικά η Μαρία Ματσούκα ,η οποία παίζει drums για τις ανάγκες του βίντεο. Στο μπάσο είναι ο Γιώργος Πολίτης και στα πλήκτρα η Δέσποινα Τσέλικα. Επίσης συμμετέχει και ο Φώντας Ανδρεόπουλος, στιχουργος και μέλος του σχήματος.

Κάποιες σκηνές γυρίστηκαν μέσα στο cafe, μπροστά από τον μαυροπίνακα όπου οι επισκέπτες του cafe μπορούν να γράψουν κάτι που τους αντιπροσωπευει, στον καθρέπτη έξω από τις τουαλετες, στον κυρίως χώρο που είναι διακοσμημένος με παραστάσεις από το παραμύθι “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” και τέλος, επάνω στη τζαμένια οροφή της αυλής του cafe, υπό καταρρακτώδη βροχή! Ιδέα μάλιστα των συντελεστών του clip ήταν να δημιουργήσουν οι ίδιοι βροχή με τεχνητά μέσα, αλλά μάλλον ο Θεός είχε καλύτερα σχέδια!

Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Ντίνος Μαχαίρας, φωτιστής/ηλεκτρολόγος ο Βαγγέλης Καλαβρυτινός, και, τέλος, το μοντάζ έκανε ο Νίκος Αλεξανδράτος.

Δείτε το video clip!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here