Ο Νίκος Καρακαλπάκης παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» σ’ ένα προσωπικό ακουστικό Live με δύο κιθάρες κι ένα τσέλο.

Τα οκτώ ξεχωριστά τραγούδια του πρώτου του δίσκου με τις υπογραφές σημαντικών δημιουργών (Γιάννης Σπανός, Λίνα Νικολακοπούλου, Νένα Βενετσάνου, Λίνος Κόκοτος, Πηγή Λυκούδη, Γιώργος Καγιαλίκος, Μαρία Παπαδάκη, Αρετή Κοκκίνου, Nίκος Δούκας , Ανδριανή Ζαγγανά) για πρώτη φορά ερμηνευμένα ζωντανά στην σκηνή.

Μαζί θα ακουστούν επιλογές από απ’ τα πιο ωραία έντεχνα και λαϊκά τραγούδια που τον επηρέασαν, τις συνεργασίες του (Γ.Σπανός, Γ.Χατζηνάσιος, Φ.Γράψας) αλλά και απρόσμενες επιλογές από το Pop και Rock ρεπερτόριο διασκευασμένα για το συγκεκριμένο ακουστικό τρίο.

nikos-karakalpakis-foto-1

Ένα συναυλιακό πρόγραμμα στον ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο του IlionPlus με ερμηνευτικά απαιτητικά τραγούδια αλλά και γνωστά κι αγαπημένα από αυτά που τραγουδάμε στις παρέες.

«Ό,τι μας ανήκει..» κι ότι μας ενώνει με την αισθαντική ερμηνεία του Νίκου Καρακαλπάκη που μας συστήνεται και μας προσκαλεί στην δική του βραδιά!

 Κυριακή 18 Δεκεμβρίου – ILION PLUS
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Tηλ:210.8824383
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος:  8 ευρώ

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Αρετή Κοκκίνου: ακουστική κιθάρα, μαντολίνο
Γρηγόρης Καπόλας :κλασική κιθάρα
Κιάρα Κωνσταντίνου: τσέλο
Μουσική επιμέλεια: Aρετή Κοκκίνου
Επιμέλεια προγράμματος: Νίκος Καρακαλπάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here