«Λιμάνια Ξένα – Μέρος Β’»
Από του Αιγαίου Τα Νερά… ως το Θάλασσα Μου Σκοτεινή!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατεβαίνει στον Πειραιά, στο PASSPORT, και σε τρεις μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζει όλα τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και την τελευταία δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, με τίτλο «Λιμάνια Ξένα».

portokaloglou_passport

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα  που κατά ένα του  μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές»,  κιθαριστικές εκδοχές.

Το πρόγραμμα – αλλά και ο νέος δίσκος – έχει «γράψει τα πρώτα του χιλιόμετρα» στις ως τώρα εμφανίσεις του Νίκου σε όλη την Ελλάδα και τώρα στο πιο μεγάλο λιμάνι της χώρας καταφθάνει ανανεωμένο, με νέες επιλογές τραγουδιών και διάθεση για  περισσότερο ρυθμό και παρεϊστικη ατμόσφαιρα.

Θα ακουστούν για πρώτη φορά κάποιες από τις διασκευές που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο αλλά και προσωπικά τραγούδια του Νίκου, που, αν και ξεχωριστά κι αγαπημένα, δεν είχαν καταφέρει να χωρέσουν στον πρώτο κύκλο των εμφανίσεων.
Σταθερά μαζί με τον Νίκο στην σκηνή οι Φτερωτές Κιθάρες δίνουν  τον δικό τους καθοριστικό και «κιθαριστικό» χαρακτήρα, αποτελούμενες από άξιους μουσικούς της νεότερης γενιάς, όπως ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης των «Ανοιχτή Θάλασσα» στο μπάσο τις κιθάρες και το τραγούδι, ο Χάρης Μιχαηλίδης από τους «Δραμαμίνη» στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Αλέκος Βουλγαράκης στην κιθάρα, ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία  ο Άκης Πασχαλάκης.

Σάββατο 25/10, 1/11 & 8/11

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30  

Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

Passport
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
τηλ. 2104296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here