Ο Νίκος Ζιώγαλας κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο «Άλλες φωνές».

O δίσκος περιέχει παλαιότερα, λιγότερο γνωστά τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και γνωστές του επιτυχίες, με μια ανατροπή. Τα τραγούδια ερμηνεύουν και διασκευάζουν σημαντικοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί δίνοντας τους το δικό τους στίγμα και νέα πνοή.

Αυτή η κυκλοφορία δίνει την ευκαιρία και σε όσους δεν έχουν έρθει σε επαφή με το υλικό του Νίκου Ζιώγαλα, να ανακαλύψουν τη μουσική του και να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της τέχνης του αλλά και τη θέση του στην νεότερη ελληνική μουσική ιστορία.

Στις «Άλλες φωνές» συμμετέχουν:
On The Road, Λάκης Παπαδόπουλος, Τζώρτζια Κεφαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σαββέρια Μαργιολά, Κατερίνα Ντίνου.

Το album «Άλλες φωνές» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Χάνος, Κώστας Μιχαλός, Τάσος Ζαφειρίου, Τάσος Φωτίου, Βασίλης Χατζηνικολάου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Άκης Κατσουπάκης, Αλέκος Βουλγαράκης, Γρηγόρης Γιαρέλης, Βαγγέλης Μαχαίρας, Δημήτρης Κούστας, Βαγγέλης Καραπέτρος και Δήμητρα Μπουλούζου.

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν από τον Τάσο Ζαφειρίου
Mastering: Αντώνης Τζώρτζης

*** Στη μνήμη του Κώστα Στρατηγόπουλου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here