10/4/2013
www.musiccorner.gr

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για δύο “καυτά» διήμερα στο CLUBVOGUE (12 και 13/4, 19 και 20/4) με special guest τον Μηδενιστή με τον οποίο θα ερμηνεύσουν τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία της χρονιάς «ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ».

O Μιχάλης θα μοιραστεί με το κοινό του τις γνωστές και αγαπημένες του επιτυχίες, αλλά και τα νέα του τραγούδια που αναμένεται να ομορφύνουν τη φετινή μας άνοιξη. Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε μαζί του ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο… από το «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια» και το «Όλα ή τίποτα» …ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» και «Πλάι-Πλάι».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του, παραμένει εδώ και μια δεκαετία πρωταγωνιστής στη ελληνική μουσική σκηνή και ξέρει να ξεσηκώνει με τρόπο μοναδικό τον κόσμο στις live εμφανίσεις του.

Σε αυτές τις μοναδικές εμφανίσεις, έρχεται να προσθέσει από τη βασιλική του φήμη και ο Μηδενιστής, ο ράπερ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τις ρίμες που αγγίζουν! 

Με όλα τα τραγούδια που έγραψε και έφτασαν στην κορυφή των charts, συμπεριλαμβανομένης και της τεράστιας επιτυχίας της συνεργασίας του με το Μιχάλη Χατζηγιάννη “Σε Ένα Τοίχο”, ο γνωστός ράπερ Μηδενιστής, θα συμμετέχει ως guest στις εμφανίσεις αυτές, δίνοντας το δικό του παλμό στο CLUBVOGUE

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από τέσσερις μήνες εμφανίσεων στην Αθήνα (στην Ακτή Πειραιώς μαζί με το Γιάννη Ζουγανέλη και στο Σάκη Μπουλά) και ύστερα από την επιτυχημένη περιοδεία του στο εξωτερικό (Αγγλία, Αυστραλία), ήρθε η στιγμή – μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας – να επανέλθει στην ατμοσφαιρική Θεσσαλονίκη στο CLUBVOGUE μαζί με το Μηδενιστή, για να μοιραστούν με τον κόσμο της μοναδικές στιγμές ανάτασης.

Με μια μουσική διαδρομή, που του χάρισε πλατινένιους δίσκους και τραγούδια που αγαπήθηκαν στο χρόνο, ο Μιχάλης ξέρει να μας ταξιδεύει μαγικά στο ρυθμό του. Κι η πανέμορφη Θεσσαλονίκη ξέρει να υποδέχεται αυτό το ρυθμό με τον πιο ζεστό τρόπο στον πιο ζεστό χώρο της πόλης!

CLUBVOGUE στη Θεσσαλονίκη

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here