Μία ξεχωριστή βραδιά χάρισε στο Αθηναϊκό κοινό ο Άγγελος Ανδρεάτος στο El Convento Del Arte. Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει υπογράψει στιχουργικά ο Σαράντης Αλιβιζάτος και μέσα από τη μελωδική του ερμηνεία μας ταξίδεψε στον χρόνο…

Το παρόν έδωσε και ο Παναγιώτης Πετράκης, που ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι του «Άσε Την Τύχη» που έχει γράψει ο καταξιωμένος στιχουργός σε μουσική του Άγγελου και κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ήταν μια «Νύχτα Που μύριζε Γιασεμί», γεμάτη «Θάλασσες» από νότες και θύμησες…

Η επόμενη εμφάνιση του Άγγελου Ανδρεάτου στο El Convento Del Arte είναι στις 19 Μαρτίου με special guests τους Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη (Αδελφοί Καραβιώτη).

Οι αδελφοί Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης αποτελούν αναμφισβήτητα τους σημερινούς συνεχιστές μιας μακραίωνης παράδοσης στο χώρο της ελληνικής καντάδας, αλλά και του ελληνικού bel canto γενικότερα, που έχει τις καταβολές του από τα χρόνια της Ενετοκρατίας στα Επτάνησα.

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, εκπροσωπούν πολιτιστικά το νησί σε κάθε τους εμφάνιση, γι’ αυτό θεωρούνται από πολλούς και ως οι τραγουδιστές της Κεφαλονιάς. Ταυτόχρονα, ως σύγχρονοι τροβαδούροι υμνούν την αγάπη και μέσα από τα δικά τους τραγούδια, στα οποία κυριαρχούν τα συστατικά της παράδοσής τους σε συνδυασμό με νεότερα εκφραστικά μέσα, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό την προσωπική τους ταυτότητα στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Συντελεστές
Τραγούδι: Άγγελος Ανδρεάτος
Μαντολίνο: Λάμπρος Ανυφαντής
Κιθάρα: Διονύσης Πομόνης
Ακορντεόν: Σπύρος Κωστής
Μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Ανυφαντής
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Σωτήρης Καραμπέτσος
Photo/Video: Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:00

*Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό

Διάρκεια: 2,30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5200602

Είσοδος: 7,00€
Ελάχιστη κατανάλωση: 5,00€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here