Tricolore Noel, στην Αθηναΐδα. Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 22.00

Η τελευταία Tricolore Πέμπτη της χρονιάς, με τους Bertrand Moreau και τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο. Στο πιάνο ο Χρίστος Θεοδώρου.
Δύο διαφορετικά μουσικά σημεία, στις άκρες μίας γέφυρας. Μία σχέση με κοινό παρονομαστή την μουσική. Δύο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, μία μουσική χειραψία γνωριμίας και ένα πλούσιο ανάμεικτο μουσικό πρόγραμμα. Αυτή είναι η συνταγή της βραδιάς, Emporté par La foule, σε μία Όμορφη Πόλη, λέμε Adieu Tristesse, στην Οδό Ονείρων, Dans ma rue, για ένα Ταγκό των Χριστουγέννων ….. κάπως έτσι, και με άλλες πολλές διασταυρώσεις, παντρέψαμε τη μουσική, και θεμελιώσαμε για ακόμα μια φορά την Ελληνογαλλική γέφυρα.

moreau_konstantopoulos_2015_12

 

Σε αυτό το τέλος του 2015, για αυτά τα Χριστούγεννα που ημερολογιακά απέχουν μία ανάσα, θελήσαμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, ελληνικά και γαλλικά τραγούδια, τραγούδια που μας συνόδεψαν και που μας συνοδεύουν. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και τον Bertrand Moreau, που δημιούργησαν για μας, για σας, αυτό το ειδικό ελληνογαλλικό μουσικό πρόγραμμα, για μία μόνο βραδιά, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 22.00 μμ. Et Le vent nous portera……

ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 34-36 – ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛ 2103480080
Είσοδος θεάματος 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here