Ο θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για ακόμη μια συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό, την Παρασκευή 18 Μαρτίου στον πολυχώρο WE!

Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο.

Για ένα βράδυ θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.

Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος! Παράλληλα με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη, με γενικό τίτλο «Ζωής Παιχνίδια».

Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Αριθμημένα συλλεκτικά, τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού, θα τα βρείτε στην πόρτα του πολυχώρου WE την μέρα της συναυλίας, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!

«Ζωής Παιχνίδια» λοιπόν στη μοναδική αυτή συναυλία στον πολυχώρο WE.

zervoudakis_afisa_2016_03

Παίζουν οι μουσικοί:
Παναγιώτης Κουτσούρας-τρίχορδο μπουζούκι
Θάνος Κολοκυθάς-μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης-τύμπανα
Νίκος Παπαδόπουλος-κιθάρα
Δημήτρης Οικονομίδης-πλήκτρα

Στον ήχο: Μάκης Δρακόπουλος

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 284700

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 | Η συναυλία ξεκινάει στις 22:30

Είσοδος:
Προπώληση 10€ | Ταμείο 10€ (φοιτητών – ανέργων) & 12€ (γενική είσοδος)

Σημεία Προπώλησης:
–Rover Bar (Λαδάδικα)
–Πολυχώρος WE (ΔΕΘ – περιοχή Πανεπιστήμια)
–Stereodisc Record Shop (Αριστοτέλους)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here