20/1/2011
www.musiccorner.gr

Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκίνησε μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Η “Αντίθετη Τροχιά” είναι η δεύτερη προσωπική του δισκογραφική δουλειά και αποτελεί τον βασικό πυρήνα των σόλο εμφανίσεων του σε όλη χώρα για το 2011. Κάθε σταθμός και μία εκρηκτική εμπειρία!

Ένα πρόγραμμα-έκπληξη που περιλαμβάνει όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και αγαπημένα του από την ξένη μουσική σκηνή όπως το Resistance των Μuse, το “Μe and my monkey” του Robie Williams μέχρι και κομμάτια που θα τα ακούσετε διαφορετικά όπως το “Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια” σε μία ηλεκτρική διασκευή του ίδιου του Δήμου.

Ο Δήμος δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία του πρώτου του άλμπουμ και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά.

Από τις 27 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη για 4 εβδομάδες, θα βρίσκεται στο club του Μύλου, στην Θεσσαλονίκη. Μαζί του επί σκηνής τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί και μία νέα τραγουδίστρια, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα μοναδικό πρόγραμμα με δυνατή ενέργεια, ροκ πειραματισμούς και τρελλό buzz που θα σας παρασύρει στο ρυθμό του για καιρό.Υποδεχτείτε την “Αντίθετη Τροχιά”, υποδεχτείτε τον Δήμο Αναστασιάδη στην καλύτερη στιγμή του!

Μαζί του οι:
Δήμος Αναστασιάδης – τραγούδι, ενορχήστρωση
Κριστίνα Ιβάνοβα – τραγούδι
Bαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Γιώργος Τσιμπούκης – ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Γκαγκαστάθης – μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα
Φώτης Παπαθεοδώρου – ηχοληψία
Μαρία Βενετάκη – φωτισμοί

“Club” Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€. Φοιτητικο – μαθητικο: 12€
On line ticket price: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here