Τα Σάββατα του Οκτώβρη, ντύνονται μουσικά με τις πιο όμορφες μελωδίες και σφραγίζονται με την χαρακτηριστική ερμηνεία του Διονύση Τσακνή.

Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο “Bandiera Rossa”, η οποία θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Διονύσης Τσακνής καλεί τους φίλους του για τρία Σάββατο στο ΙΛΙΟΝ plus, να τραγουδήσουν, να θυμηθούν και να υποδεχτούν μουσικά το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, γεμάτο από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές επιτυχίες του ως και τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

tsaknis_2018_10_001

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι φίλοι του: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (Σάββατο 13 Οκτωβρίου), Γιάννης Ζουγανέλης & Μιρέλα Πάχου (Σάββατο 20 Οκτωβρίου), Φίλιππος Πλιάτσικας (Σάββατο 27 Οκτωβρίου). Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με τα δικά τους ξεχωριστά τραγούδια, τα οποία έχουν αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Τα Σάββατα 13, 20 και 27 Οκτωβρίου στο ΙΛΙΟΝ plus, ο Διονύσης Τσακνής μας προσκαλεί για να δούμε αλλά κυρίως να ακούσουμε τι γίνεται …Όταν έρχονται οι φίλοι του!

Μαζί του στη σκηνή ενώνουν τις φωνές τους ο Απόστολος Ψυχράμης και η Δήμητρα Κελεκίδη.

Οι παραστάσεις πλαισιώνονται από μια ομάδα εξαίρετων μουσικών πού αποτελείται από τους:

Δημήτρης Μπέλλος – Πλήκτρα
Δημήτρης Kαρασούλος – Ηλεκτρική Κιθάρα
Δημήτρης Φροσύνης – Mπάσο
Ηλίας Παρασκευόπουλος – Τύμπανα

Σάββατα 13 , 20 & 27 Οκτώβρη
Ώρα Έναρξης: 22:30

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Τιμές Εισιτηρίων:
12€ με ποτήρι κρασί / μπύρα (όρθιοι)
15€ με ποτό (όρθιοι)
Φιάλη ποτό : 110 € / Μπουκάλι Κρασί 55 € (καθήμενοι)
Τηλέφωνο κρατήσεων – πληροφορίες: 210 88 24 383
Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here