Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία του σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και τη sold out συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με τους θαυμαστές του, στο Αττικό Άλσος, στις 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Για μια ακόμη συναυλία – γιορτή!

Μια μουσική συνάντηση, στην οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος, με την καλή λαϊκή φωνή, υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον χρόνο, με τραγούδια που όλοι έχουμε λατρέψει.

Στο Αττικό Άλσος, ο Γεράσιμος θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του και θυμίζουν τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι.

andreatos_2016_09

Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του.

Μαζί του η ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Σοφία Παπουλάκου.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι εδώ… Στο Αττικό Άλσος, 14 Σεπτεμβρίου. Γιατί «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους. Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε. Ονόματα και βλέμματα και δρόμους…»

ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ
Αθανασίου Καρπενησιώτη, Περιφερειακός Γαλατσίου (Εντός Αττικού Αλσους), Γαλάτσι

Γενική Είσοδος: 4 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here