Κι ενώ σιγά σιγά όλα επιστρέφουν σε ρυθμούς πιο συνηθισμένους, οι καλλιτέχνες και όλοι οι επαγγελματίες του πολιτισμού μένουν… ακόμη σπίτι.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος καταφεύγει για άλλη μια φορά στο πιάνο του, ανοίγοντας μια φανταστική πόρτα στο μουσικό σύμπαν του.

«Και μες στην τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απ’ την δούλεψή της». Όπως τα λόγια του ποιητή.

Ο καλλιτέχνης οφείλει να τροφοδοτεί τη φαντασία του και να τη μετουσιώνει σε πράξη, στη ζωή αλλά και στην τέχνη με την οποία καταπιάνεται, πάντα αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα.

50 μέρες κλεισμένος στο σπίτι, προσκάλεσα και με… «επισκέφθηκαν» άλλες δυο μεγάλες μορφές. Δυο αυθεντικοί influencers της εποχής τους. John Lennon και Frank Sinatra. Και μαζί τζαμάραμε κόντρα στη μοναξιά. Εγώ στο πιάνο κι εκείνοι στα αυτιά μου, σαν σε όνειρο.

Χωρίς τα τραγούδια δεν υπάρχουν τραγουδιστές, χωρίς την τέχνη δεν υπάρχει πολιτισμός, χωρίς τον πολιτισμό η ζωή θα ήταν σαν μια άγραφη κασέτα. Ας κάνουμε ό,τι πρέπει ο καθένας από το πόστο του, για να συνεχίσουμε να την γεμίζουμε με τα πιο ωραία όνειρα.

Καλή ακρόαση και δύναμη για τα επόμενα! Παρακάτω το στιγμιότυπο.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον συνθέτη και performer να αποδίδει, συναρπαστικά και με το γνωστό του πάθος, στο πιάνο, τα τραγούδια “Imagine” και “My Way”. Με τις φωνές των ίδιων των ερμηνευτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here