Την Πέμπτη 7 Απριλίου η μουσική σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus υποδέχεται τον Γιάννη Παπαγεωργίου σε μία συναυλία – προάγγελο του επερχόμενου προσωπικού του δίσκου που θα κυκλοφορήσει από τη Minos Emi.

Έπειτα από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», αλλά και τα πιο πρόσφατα digital singles («Σε μια βαλίτσα», «Της ψυχής σου τα κοράλλια», «Ήθελα να ‘χω δυο ζωές»), επιθυμεί να μοιραστεί με τον κοινό, ζωντανά και πάλι, τις μουσικές και τους στίχους του.

Τις πλούσιες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, ντύνει με τον ήχο της μία πολυπληθής μπάντα που βασίζεται στα έγχορδα μουσικά όργανα.

Πέραν του προσωπικού και πρωτότυπου ρεπερτορίου του Γιάννη Παπαγεωργίου θα ακουστούν και επιλεγμένα τραγούδια από τα πιο σημαντικά «ράφια» του ελληνικού ρεπερτορίου, από την παράδοση και αγαπημένους του συνθέτες – τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Μπάτης, ο Άκης Πάνου και ο Νίκος Παπάζογλου.

Παίζουν οι μουσικοί
Γιάννης Παπαγεωργίου: ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Βασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκι
Γιάννης Κονταράτος: βιολί, lap steel guitar
Δέσποινα Σπανού: βιολοντσέλο, τραγούδι
Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Θανάσης Τσακιράκης: ντραμς

Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: «Οι Θεσσαλοί»

Πέμπτη, 7 Απριλίου
Ώρα έναρξης 21:30

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. 210 8824383, 6983600510

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και στο παραδοσιακό καφενείο «Οι Θεσσαλοί» (Μελενίκου 2, Βοτανικός)

*Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here