Ο Γιώργης Χριστοδούλου, παρουσιάζει μια αναδρομή στη δική του ιδιαίτερη μουσική πορεία -που ξεκίνησε από τις πρώτες του εμφανίσεις με την Αρλέτα και το πρώτο του δισκογραφικό ραντεβού σ’ ένα “φανάρι της Ακαδημίας” για να τον φτάσει μέχρι τα ραδιόφωνα και τις μουσικές σκηνές της Ισπανίας με δύο προσωπικούς ισπανόφωνους και γαλλόφωνους δίσκους.

Τραγούδια από τους δίσκους “Γιαπωνέζικοι κήποι”, “Δες το κι αλλιώς”, “Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι”, “Μην αλλάξεις ποτέ” αλλά και από το “Flaneur” και το “Barcelonauta” και το τόσο αγαπημένο από το κοινό single,”Φάβα”.

Μετρώντας πλέον δεκαεπτά χρόνια στο ραδιοφωνικό αέρα με τα προσωπικά του άλμπουμ, ο Γιώργης επιστρέφει αυτή τη χρονιά ηχογραφώντας ελληνικά τραγούδια έπειτα από αρκετό καιρό. Γι’ αυτό στις 7 Μαΐου, ο πιο κοσμοπολίτης έλληνας τραγουδοποιός θα μεταφέρει το κοινό του Faust στις εποχές της “Καντάδας”, με κομμάτια σπουδαίων συνθετών της παλιάς Αθήνας από το άλμπουμ που ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μουσικές διαδρομές, που συνθέτουν έναν χάρτη μαγικό κι απρόβλεπτο: από το ραντεβού στο φανάρι της οδού Ακαδημίας, μέχρι τις πλατείες της Βαρκελώνης και του Παρισιού, ως τους δρόμους της παλιάς Αθήνας με μια “Καντάδα”.

Στις 7 Μαΐου στο Faust, ένα live εφ’ όλης της ύλης, με τους σταθερούς συνεργάτες Παναγιώτη Αθάνατο στην κιθάρα, Αντώνη Αρβανίτη στο κοντραμπάσο και τη νέα “άφιξη” της Γκάρυ Κερκέζου στα τύμπανα.

xristodoulou_2015_05

Faust
Καλαμιώτου 11, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210 3234095

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων:
5 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Με κράτηση σε τραπέζι ή stool: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here