«Στη ζωή μου οι πιο μεγάλοι μου ευεργέτες στάθηκαν τα ταξίδια και τα ονείρατα». Νίκος Καζαντζάκης.

Ο Γιώργος Λαιμός , θεωρεί τον Νίκο Καζαντζάκη «πνευματικό του πατέρα». Κοινός τόπος στις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του – τη μουσική και τη θάλασσα – , το ταξίδι και το όνειρο.

Σαν γνήσιος ταξιδεύτης, ο Γιώργος Λαιμός, εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να τιθασεύει τα κύματα της θάλασσας και της μουσικής με μεγάλη επιτυχία. Αυτές οι δύο αγάπες, διαμόρφωσαν τη στάση του απέναντι στη ζωή.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο Travelling Dreams!

Πρόκειται για μία δουλειά που περιλαμβάνει 14 δικές του συνθέσεις τόσο ορχηστρικές όσο και τραγούδια των οποίων τους στίχους υπογράφει ο ίδιος και η Κατερίνα Μποζώνη και στα οποία συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δείξιμος, η Σοφία Πατσαλίδη, η Salina, ο Γιώργος Μυλωναδάκης καθώς και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

IMG_9773-3HR

Η πρώτη του ουσιαστική επαφή του Γιώργου Λαιμού με τη μουσική ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία ενώ εξελίχθηκε και βρήκε την έκφρασή της με μαθήματα πιάνου σε Ωδεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έκτοτε το μουσικό βιογραφικό του συνεχώς εμπλουτίζεται και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων live εμφανίσεις, συμμετοχές σε διαγωνισμούς ανάδειξης τραγουδιού της Ελληνικής εκπροσώπησης Eurovision και κυκλοφορίες προσωπικών album. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικές δουλειές (Eclipse το 2007, Echoes το 2009, En Plo 17.09 το 2011 και Symphonic Smile το 2012) οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο ορχηστρικά όσο και τραγούδια των οποίων εκτός από τη μουσική, υπογράφει και τους στίχους ενώ είναι πολλές και οι συμμετοχές αξιόλογων καλλιτεχνών σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των album του, και από τις live εμφανίσεις του, διατίθενται πάντα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έτσι ο Γιώργος Λαιμός τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του και στους γονείς του όταν ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική: Ότι κερδίζει από αυτή την ενασχόληση θα διατίθεται για να απαλύνει τον πόνο των συνανθρώπων μας και ιδιαιτέρως των παιδιών και των υπερηλίκων.

Το Travelling Dreams είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει με τόση απλότητα και αλήθεια ο τίτλος του: Ταξιδιάρικα όνειρα που στόχο έχουν να μας παρασύρουν σε μια μαγευτική διαδρομή.

Το Cd διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα των αλυσίδων Public, Reload Stores και Media Markt.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here