«Οι 12 Ένορκοι» (“12 Angry Men”) είναι η δεύτερη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού. Μετά το album «Δύο Κόσμοι» (2014) και τη διασκευή στο «Απόψε φίλα με» του Μανώλη Χιώτη, ο Γιώργος Περού παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο album με τη μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.
«Οι 12 Ένορκοι» κυκλοφορούν από την In Real Time Records σε CD και σε ψηφιακή μορφή και πρόκειται για μια εξ ολοκλήρου ανεξάρτητη παραγωγή σε συνεργασία με την A Priori.

Η έκδοση περιλαμβάνει 7 ατμοσφαιρικές συνθέσεις για κουαρτέτο εγχόρδων, κοντραμπάσο, πιάνο, ηλεκτρική κιθάρα και τύμπανα, που πλαισιώνουν μουσικά την παράσταση καθώς και δύο καινούρια τραγούδια που γράφτηκαν με αφορμή το συγκεκριμένο έργο. Ο Γιώργος Περού υπογράφει τη σύνθεση, τους στίχους των τραγουδιών, την ενορχήστρωση, τη μίξη και την επιμέλεια της παραγωγής και συμπράττει με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών.

Το album είναι διαθέσιμο για download και streaming από τις περισσότερες πλατφόρμες (iTunes, Spotify, Bandcamp, Google Play, Amazon, Soundcloud etc.), ενώ το CD πωλείται εντός του θεάτρου Αλκμήνη καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων και σε όλα τα καταστήματα δίσκων, μέσω του δικτύου διανομής της MLK σε όλη την Ελλάδα.

12_enorkoi_cover_2016_11

«Οι 12 Ένορκοι» Album Credits:

Μουσική, Στίχοι, Ενορχήστρωση, Μίξη, Εditing, Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Περού

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κουαρτέτο εγχόρδων «Ηχώ»
1ο Βιολί: Λαέρτης Κοκολάνης
2ο Βιολί: Μιχάλης Βρέττας
Βιόλα: Ηλίας Σδούκος
Τσέλο:  Μιχάλης Πορφύρης
Κοντραμπάσο: Διονύσης Μακρής
Ηλεκτρικό Μπάσο: Κώστας Γιαννίρης
Πιάνο: Γιώργος Γουδής
Τύμπανα: Μανώλης Γιαννίκιος
Κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου
Theremin: Πάνος Τσεκούρας
Ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Περού

Χορωδία στο τραγούδι «Πόσο Τυφλοί»: Ηλίας Βαμβακούσης, Γκωτιέ Βελισσάρης, Γιάννης Γιαννικουρής, Άγγελος Πάνου, Γιώργος Περού, Ίρις Νικολάου, Σταυρούλα Ματρόζου, Σοφία Γιαννίτσιου, Λιάνα Γκιόζου, Λίνα Ζηνά

Στο τραγούδι «Του Πατέρα» συμμετέχουν:
Soprano: Άννυ Φασσέα
Mezzo Soprano: Χριστίνα Πουπάλου
Alto: Ίρις Νικολάου

Mastering: Γιάννης Μιχαηλίδης (Stereo Productions)
Γραφιστική επιμέλεια: Ιωάννης Στιβανάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here