Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση “Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια“.

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν.

Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 22.30 σ’ έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και ζεστό χώρο με εκπληκτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη και τα τέλη του 19ουαιώνα που ακούει στο όνομα Έλη του Κλού και αποτελεί μέχρι σήμερα διαχρόνικό στέκι στην καρδιά των Βριλησσίων.

Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο διαλεγμένα ένα προς ένα απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, που εκτείνεται από το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών και τη μυθολογία που αυτά κουβαλούν, δίνοντας έμφαση στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού μέχρι να φτάσει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Έλη του Κλού
Λ. Πεντέλης 110, Βριλήσσια
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 8037773

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here