Με βροχή και με λιακάδα, ο JOEY γυρνάει την Ελλάδα & άμα κάπου τον πετύχεις, θα σου κάνει και καντάδα! Ο νέος τραγουδοποιός, απ’ την Θεσσαλονίκη, που έγινε γνωστός στο κοινό με τα “Καλντερίμια” του, κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ”Καντάδες & τα λοιπά” και βγαίνει στη γύρα για να τον παρουσιάσει!

locomondo_live_2015_02_004_joey

Οι ιστορίες του είναι ντυμένες με χρώματα Folk & Roll, βασίζονται σε αληθινά γεγονότα & στόχος του είναι να τις μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, μέσα από τα Live του, αλλά και τα Street παιξίματα που κάνει σε κάθε πόλη! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μουσική και τις εμφανίσεις του, μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

Λίγα λόγια από τον JOEY για το δίσκο:
“Αυτός ο δίσκος φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, ακόμη περισσότερη ρακή και είναι κάτι σαν το Καλεντάρι μου, όπου όλες οι ιστορίες είναι βασισμένες σε αληθινά γεγονότα & κάθε τραγούδι του φανερώνει μια διαφορετική μου πτυχή! Γι’αυτό και  στόχος μου, μέσα από την πρώτη ‘εντεκάδα‘ που κατεβάζω, είναι να φανεί η ακρόαση του σαν μια ωραία κουβέντα με το άτομο αυτό με το καπέλο, τη φράντζα και τις φαβορίτες…”

EnJoey!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here