Τα μουσικά sessions στην ταράτσα του Ash In Art ξεκινούν για τον Σεπτέμβριο, αυτό το
Σάββατο 2/9 και ώρα 9:30μ.μ. με το live του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος είναι 19 χρονών. Στα 13 του βρήκε μια παλιά ξεχαρβαλωμένη κιθάρα, αγόρασε χορδές, ξεκίνησε να τη γρατζουνάει, έψαξε στο ίντερνετ και εξελίχθηκε. Θεωρεί πως κατά κύριο λόγο είναι ερμηνευτής. Και γι’ αυτό λειτουργεί πιο συναισθηματικά. «Πάντα διάβαζα. Μάλλον με παρακίνησαν τα μεγαλύτερα αδέλφια μου. Ξεκίνησα με ελληνική μυθολογία… στη συνέχεια διάβασα Νίτσε, Πλάτωνα, Καντ. Γενικά, μου αρέσει η φιλοσοφία, με γοητεύει». Μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, στην 3ης Σεπτεμβρίου και στην Αριστοτέλους. Φωκίωνος Νέγρη και γύρω γειτονιές, για ποδόσφαιρο και ποδήλατο…

Στα 16 του συμμετέχει στο τηλεοπτικό “The Voice”, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό «Αποκόμισα εμπειρίες και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με ταλαντούχους ανθρώπους, να μιλήσουμε για τις τεχνικές τους, το διάφραγμα, τις δεύτερες φωνές, πράγματα που λόγω της αυτοδιδασκαλίας μου δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μάθω στο παρελθόν».

angelopoulos_2017_09

Έχει ήδη κυκλοφορήσει η πρώτη του δισκογραφική δουλειά από την ΕΜΙ, σε παραγωγή Θοδωρή Μανίκα. «Το κοινό είναι με διαφορά το πιο ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης ενός έργου τέχνης γενικότερα, όχι μόνο της μουσικής. Ο καλλιτέχνης παράγει τέχνη γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ο αποδέκτης – κοινό, νοηματοδοτεί την τέχνη, τής δίνει συμπαγή σύσταση. Την εξυψώνει!»

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα: 21:30

ASH IN ART
Ηρακλέους 10 & Καλλιρρόης, Αθήνα (έναντι στάσης μετρό Συγγρού – Fix)
Τηλ. 210 9216890

Είσοδος: 6 € με μπύρα ή κρασί.

*Όλα τα είδη του κυλικείου μας αυτή την βραδιά θα κοστίζουν 3 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here