Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος με ευλάβεια και κατάνυξη (λόγω ημερών) ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus για ένα μεγάλο live (το πρώτο του με μπάντα, επί Αθηναϊκού εδάφους).

Αφορμή για το live είναι η κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Λαθραναγνώστης” στον οποίο, παραγωγή έκανε ο George Gaudy και είχαν τη χαρά να συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα σε δύο κομμάτια του!

petropoulos_afisa_2017_12_001

Στην ουσία δεν θα είναι μια παρουσίαση δίσκου όπως την έχουμε συνηθίσει και όπως την φαντάζεστε… ΔΕΝ θα υπάρχουν CD στην είσοδο, αφού οι εταιρείες δεν του έκοψαν (φέρτε στικάκι να το κατεβάσουμε!). ΔΕΝ θα παιχτούν μόνο τα κομμάτια του δίσκου αλλά και άλλα ομότεχνών του που “ζηλεύει” και θαυμάζει. Και φυσικά ΔΕΝ θα είναι μόνος του.

Απ’ τη σκηνή θα περάσουν καλλιτέχνες που εκτιμάει και θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους. Μαζί του θα τραγουδήσουν οι: Γρηγορης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Φραγκιαδάκης (ΧατζηΦραγκέτα), George Gaudy ενώ ενδιάμεσα θα υπάρχουν δεκάλεπτα κωμωδίας από τους stand up comedians: Αριστοτέλη Ρήγα, Χρύσα Κατσαρίνη και Πάρη Ρούπο.

Η ιδέα λοιπόν ήταν η παρουσίαση, αλλά στην πράξη ήταν η ανάγκη του να μοιραστεί τη χαρά του και να γιορτάσει με φίλους επί σκηνής αλλά και κάτω από αυτή!

Μαζί του, η νεοσύστατη μπάντα “Χαΐστες” με τους εξαιρετικούς:
Φοίβο Άνθη – Τύμπανα
Παντελή Πέτρου – Μπάσο
Γιώργο Παπουτσή – Κιθάρα

…οι οποίοι θα αφήσουν για λίγο την κοσμική ζωή, το Κολωνάκι και το Γκάζι και θα εμφανιστούν Πατησίων και Κοδριγκτώνος μεριά.

Αφίσα: Σταύρος Κιουτσιούκης

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
τηλ. 2108810602

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here