Για δύο συναπτές Πέμπτες, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην σκηνή του Six D.O.G.S φέρνοντας μαζί του τα ηλεκτρονικά του τοπία, την ακουστική του ευαισθησία και καινούργιο  υλικό.

Οι δύο πρώτες – πρώτες sold out εμφανίσεις του Κωνσταντίνου αρχές του 2017 στο Six Dogs αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην αλληλεπίδραση του με ένα απόλυτα αφοσιωμένο κοινό και αναμνήσεις από  πολύ φορτισμένες συναισθηματικά βραδιές.

vita_konstantinos_2017_12_001

Στο ξεκίνημα του νέου χρόνου, του 2018, το εγχείρημα επαναλαμβάνεται  με την ίδια προσμονή για ακόμη δύο έντονα live. Αυτή την φορά το ραντεβού για το  ταξίδι στα θραύσματα, τις αποσπασματικές εικόνες και τους βιομηχανικούς ρυθμούς που με άξονα την ποίηση και τα τραγούδια του δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Βήτα είναι για την Πέμπτη 25 Γενάρη και την Πέμπτη 1 Φλεβάρη.

Η αγάπη του Κ.Βήτα για την hip hop και την ηλεκτρονική μουσική τον έκανε να δημιουργήσει τους Στέρεο Νόβα στις αρχές της δεκαετίας του 90.  Από τότε μέχρι και σήμερα πειραματίστηκε με τον ηλεκτροακουστικό ήχο και τα άλμπουμ του βρήκαν χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: Ταμείο 14 € / Προπώληση 12€

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8  Μοναστηράκι
Tηλ. 210 3210510

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here